Zakelijk

ZAKELIJK

Voor onze zakelijke klanten hebben wij extra diensten. Als geen ander weten wij namelijk dat een zakelijke klant meer waarde hecht aan kwalitatief en onderscheidend vervoer. Onze centrale kan bijna elke vervoerswens honoreren en de chauffeur zorgt dat het de passagier aan niets zal ontbreken.

EIGEN STANDPLAATS

Altijd één of meerdere taxi’s direct tot uw beschikking: dat kan als uw een taxistandplaats inricht op eigen terrein. Zo staat er voor uw gasten of klanten altijd een Amsterdam Taxi klaar voor de deur.

KLANTENKAART

Met een klantenkaart van Amsterdam Taxi hoeft u voortaan niet meer in de taxi te betalen. Met een klantenkaart betaald u een vast bedrag voor een vaste rit, bijvoorbeeld Schiphol of Amsterdam Centraal Station. Voor de particuliere klanten hebben wij een persoonlijke klantenkaart, waarmee u gemakkelijk op rekening kunt rijden.

ZAKELIJKE VOERTUIGEN

Amsterdam Taxi beschikt over luxe voertuigen waarbij er voor elk wens wel een voertuig beschikbaar is. 

Zorgvervoer

Wij rijden voor diverse zorgverzekeraars. Bent u verzekerd bij CZ of Achmea dan kunt u contact opnemen met uw verzekeraar om een machtiging voor zittend ziekenvervoer te verkrijgen.

Heeft u deze machtiging ontvangen, dan kunnen wij dan de kosten direct verrekenen met uw zorgverzekeraar. U hoeft dan zelf niets te doen. Wel zo makkelijk! 

Heeft u een andere zorgverzekeraar? Dan kunt u ons uiteraard ook inschakelen.