Taxi Amsterdam

Taxi Amsterdam

Taxi Amsterdam nodig? U kunt bij Amsterdamtaxii.nl online of telefonisch direct een taxi reserveren. Binnen 15 minuten na een boekingsbevestiging is er een taxi chauffeur bij u voor de deur.

Taxi Amsterdam reserveren na het uitgaan

U kunt heel makkelijk een taxi amsterdam reserveren door telefonisch contact op te nemen of door middel van een online boekingsformulier.
Na het invullen van al uw gegevens zoals ophaal adres, tijdstip en eindbestemming hebt u de optie om online met Ideal te betalen of u kunt aangeven om in de auto te betalen. Dit kan in de auto ook met een creditcard of een pinpas, maar ook contant.

Voordelen van Amsterdamtaxii.nl

Er zijn behoorlijk wat voordelen van Amsterdamtaxii.nl maar de meest belangrijke staan hieronder beschreven.

 1. taxi amsterdam west

  taxi amsterdam

  Veilig & snel.

 2. Veilig online betalen met Ideal.
 3. Eerlijke en betrouwbare chauffeurs.
 4. Ervaren chauffeurs.
 5. Chauffeurs met wettelijk benodigde papieren.
 6. Schone & frisse wagenpark (Mercedes, Audi, Renault).
 7. Vaste prijzen.
 8. 24/7 reserveren.
 9. Vriendelijke chauffeurs.

 

Taxi Amsterdam naar schiphol

U kunt ook een taxi online of telefonisch reserveren vanuit Amsterdam naar Schiphol. Amsterdamtaxii.nl heeft 24/7 chauffeurs beschikbaar die u veilig en snel naar Schiphol kunnen brengen voor een vaste en lage prijs. Wie kent het niet met de familie naar Schiphol reizen, de kosten lopen flink hoog op als u met uw eigen auto naar schiphol gaat.

Het kost aardig wat om uw auto achter te laten bij een valet parking op schiphol. En er komt een stukje betrouwbaarheid bij kijken want in de afgelopen jaren zijn de valet parking bedrijven niet goed in het nieuws terecht gekomen.

Kiest u er voor om een retour rit te reserveren dan krijgt u korting op de totale ritprijs. Bij terugkomst houden wij uw vlucht in de gaten zo dat u altijd op tijd opgehaald word bij de meeting point in schiphol. Let wel op dat u uw telefoon gelijk aanzet na het landen, de chauffeur zal u telefonisch proberen te bereiken.