Tarieven Taxi Amsterdam

TARIEVEN TAXI AMSTERDAM

Amsterdam Taxi hanteert de wettelijke taxi tarieven. De chauffeur rijdt altijd op de meter, zodat u kunt zien waar u aan toe bent. Wilt u een korte rit ?, wij zullen nooit een rit weigeren.

Tarieven Taxi Amsterdam 1 T/M 4 PERSONEN

Amsterdam Taxi hanteert een regulier tarief voor een gezelschap van 1 tot en met 4 personen, ook als u in een busje zit. Dit tarief is als volgt opgebouwd:

  • Starttarief: € 2,95
  • Afstandtarief: € 2,17 per kilometer
  • Tijdtarief: € 0,36 per minuut
  • Vooraf wachten: € 40,65 per uur

Tarieven Taxi Amsterdam 5 T/M 8 PERSONEN

Voor gezelschappen van 5 tot en met 8 personen, hanteert Amsterdam Taxi het bustarief. Dit tarief is als volgt opgebouwd:

  • Starttarief: € 6,00
  • Afstandtarief: € 2,73 per kilometer
  • Tijdtarief: € 0,41 per minuut
  • Vooraf wachten: € 40,65 per uur

BEREKEN JE PRIJS

Wilt u van tevoren de prijs van uw rit weten, maak dan gebruik van de reserveringsmodule op de online reserveren pagina van onze website. U kunt ook bellen naar de centrale +316 38 35 65 69.

Taxi naar schiphol

U kunt ook een taxi online of telefonisch reserveren vanuit Amsterdam naar Schiphol. Amsterdamtaxii.nl heeft 24/7 chauffeurs beschikbaar die u veilig en snel naar de luchthaven kunnen brengen voor een vaste en lage prijs. Wie kent het niet met de familie naar Schiphol reizen, de kosten lopen flink hoog op als u met uw eigen auto naar Schiphol gaat.

Het kost aardig wat om uw auto achter te laten bij een valet parking op Schiphol. En er komt een stukje betrouwbaarheid bij kijken want in de afgelopen jaren zijn de valet parking bedrijven niet goed in het nieuws terecht gekomen.

Kiest u er voor om een retour rit te reserveren dan krijgt u korting op de totale ritprijs. Bij terugkomst houden wij uw vlucht in de gaten zo dat u altijd op tijd opgehaald word bij de meeting point in Schiphol. Let wel op dat u uw telefoon gelijk aanzet na het landen, de chauffeur zal u telefonisch proberen te bereiken.

tarieven taxi amsterdam

tarieven taxi amsterdam