Diensten

Diensten

Amsterdam Taxi wil zowel zijn particuliere als zakelijke klanten optimaal bedienen. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van al onze verschillende diensten. U kunt bijvoorbeeld vooruit bestellen: ideaal voor evenementen en partij vervoer. Wilt u vooraf weten wat het gaat kosten ?, dan kunt u die aanvragen via de centrale en via de website (online reserveringsmodule).

Bestelmogelijkheden

Amsterdam Taxi biedt diverse mogelijkheden om taxi-vervoer te bestellen. Voor particuliere, maar ook voor zakelijke klanten. Voor klanten die regelmatig met een taxi reizen, maar ook voor evenementenorganisaties, zorginstellingen en bedrijven is er de Amsterdam Taxi klantenkaart. En natuurlijk kunt u een taxi bestellen via de centrale+316 86 09 15 95 en uiteraard via de website.

Klantenkaart

Met een klantenkaart van Amsterdam Taxi is contant betalen verleden tijd. De kaart is voorzien van een magneetstrip; aan het einde van de rit wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven.

Ophalen op Schiphol

Bent u geland op Schiphol en wilt u graag met een Amsterdam taxi naar huis, bel dan +316 86 09 15 95 en de centrale helpt u verder.

Amsterdam Taxi naar Schiphol

Bent u van plan om een taxi te reserveren richting Schiphol ?, u kunt dit gemakkelijk regelen door te bellen naar +316 86 09 15 95 of wilt u toch liever ruim van te voren een taxi online reserveren dan kunt u gebruik maken van onze online reserveringsmodule.